Doorgaan naar inhoud
Automatisch doserende wasmachines

Automatisch doserende wasmachines

Het leven wordt steeds makkelijker. Bijvoorbeeld met 1 druk op de knop een lekkere cappuccino. Met 1 druk op de knop een routeadvies voor je reis naar je favoriete vakantie adres in Spanje of je vraagt aan Google wat het weer morgen wordt. Bij wasmachines komt het automatisch doseren er steeds meer in. En daar valt wat voor te zeggen! Want zet je een kopje filter koffie dan weet je precies hoeveel afgestreken lepels er nodig zijn voor de lekkerste koffie.
Maar als je aan een klant vraagt: hoeveel zeep doe je in je wasmachine dan krijg je antwoorden als: een beetje, niet zo veel, of een scheppie. Geen antwoorden op de milliliter nauwkeurig dus. Terwijl de juiste hoeveelheid zeep  afhankelijk is van de hardheid van het  water, de vuilgraad van het wasgoed, en de hoeveelheid was. De juiste samenstelling van het zeepwater is heel belangrijk voor een schoon was resultaat. Een automatisch zeep doserende wasmachine helpt je bij een schone was, en een frisse machine. Hij verlaagt ook je water- en zeepverbruik.
Het mes snijdt dus aan 2 kanten. Een zelfdoserende wasautomaat; iets om in overweging te nemen bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden