Doorgaan naar inhoud

Retourneren

Is het ontvangen product niet naar uw wens? Dan heeft u bij Witgoedspeciaalzaak De Hagenpoort 14 dagen de tijd om kenbaar te maken dat u wilt retourneren. Mocht u het product retour willen sturen, dan dient u dat binnen 14 dagen nadat u de retourmelding hebt gedaan, het product in nieuwstaat, compleet en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te retourneren.

Hoe retourneer ik mijn product?

Stuur een e-mail naar info@hagenpoort.nl met ordernummer, uw NAW-gegevens en optioneel een reden van de retour. Nadat wij uw retourmelding hebben ontvangen, nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. Wij willen u vragen om ons of het Europees modelformulier voor herroeping (docx) bij het
te retourneren product te voegen (u bent dit niet verplicht). Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een snellere afhandeling van uw retourzending.

Retouradres:
Witgoedspeciaalzaak De Hagenpoort
Oudestraat 231
8261CN Kampen

 

Transportartikel(en) retourneren

Heeft u een groot en/of zwaar product, zoals een wasmachine, droger of koelkast en wilt u deze retourneren? Dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met onze bedrijf via telefoonnummer :038-3322225 of per e-mail naar info@hagenpoort.nl Voor het ophalen van grote/zwart transportartikelen brengen wij €38,- in rekening.

Mag ik mijn product retour sturen?

U mag het product uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wenst te behouden. Denk daarbij aan de mogelijkheden die u ook in een winkel hebt. In de winkel kunt u geen patat bakken in de friteuse en kunt u geen was draaien in een wasmachine. Als u een product voor meer gebruikt dan noodzakelijk is om te bekijken wat u er mee kunt doen, dan levert dit een waardevermindering op. Het product dient als nieuw te worden geretourneerd zodat wij het ook weer als nieuw kunnen verkopen.

Indien het product vies en/of gebruikt is, beschadigd is of niet compleet is wanneer wij het pakket retour hebben ontvangen, hanteren wij als richtlijn dat wij 75% van het aankoopbedrag aan u terug storten. Indien het geretourneerde product in nieuwstaat met originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour komt, zullen wij 100% terugstorten, tenzij er sprake is van een andere afhandeling waar beide partijen mee akkoord zijn.

Terugbetaling

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de betaling hebt volbracht bij het plaatsen van de bestelling, tenzij u akkoord gaat om dit op een andere manier op te lossen.

Indien u slechts een deel van uw bestelling naar ons retour stuurt worden de kosten voor het leveren van de bestelling niet teruggestort.

Wij mogen wachten met de terugbetaling van uw bestelling totdat wij het product (of de producten) hebben ontvangen. Of tot u kunt aantonen dat het product naar ons onderweg is.

Heeft u toch nog vragen over het retourneren? Bel dan 038-3322225