Doorgaan naar inhoud

Bezorging en installatie

Wanneer je een bestelling plaatst op onze website, dan kun je ervoor kiezen om het product af te halen of om het te laten bezorgen.

Afhandeling van uw bestelling
Na het plaatsen van een order wordt er binnen 2 uur  (tijdens de openingstijden van onze winkel) contact met je opgenomen voor het bespreken van de verdere afhandeling van je bestelling. We informeren je dan wanneer het apparaat beschikbaar is. 

Indien het voorradig is maken we direct een afspraak wanneer dit bezorgd kan worden.
 
Je apparaat wordt in de regio Kampen gratis thuisbezorgd en aangesloten. Dit betekent bij ons dat we het apparaat niet alleen uitpakken, maar ook op de juiste plaats bedrijfsklaar installeren. De verpakkingsmaterialen en eventueel je oude apparaat worden vanzelfsprekend door ons weer meegenomen. En boven of beneden plaatsen? Voor ons is dit geen probleem!

Inbouwapparatuur
Voor het plaatsen van inbouwapparaten rekenen wij kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het product en de omstandigheden bij je thuis. Daarom komen we vrijblijvend bij je thuis meten of het apparaat past en een raming te maken van de inbouwkosten indien we dit niet telefonisch kunnen inschatten.

Speciale wensen
Heb je speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een wasmachine kraan, of het aanpassen van de afvoer? Ook dat kunnen we voor je verzorgen. Meestal kan dit in overleg tegen geringe meerkosten direct bij het afleveren worden uitgevoerd.