Doorgaan naar inhoud

Over ons

Met meer dan 35 jaar ervaring is het geen verrassing dat De Hagenpoort zich een betrouwbare witgoedspecialist in Kampen en omgeving mag noemen. En met een team van deskundige, enthousiaste en betrokken medewerkers staan we voor je klaar. Altijd met als doel om je een fijne dag te bezorgen. 

Wat vinden wij belangrijk

Hieronder vind je de drie pijlers waar wij voor staan.

 1. Tevreden klanten
  Of het nu gaat om aanschaf van een vaatwasser, reparatie van je of servicemelding. Wij zijn de witgoedspecialist in Kampen en pas tevreden als jij dat ook bent!

 2. Lokale service
  Wij bieden onze producten en diensten aan in de gemeente Kampen en daar (vlak) buiten in overleg. Mede dankzij ons lokale karakter ben je bij ons verzekerd van een klantgerichte en persoonlijke benadering. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, vertalen we jouw persoonlijke wensen naar een passende oplossing.

 3. Eigen reparatiedienst bestaande uit vakmannen
  Wij beschikken over een eigen reparatiedienst met gecertificeerde en ervaren vakmannen. Deze is beschikbaar voor iedereen in de gemeente Kampen. Dankzij onze eigen reparatiedienst ikunnen we snel schakelen bij het oplossen van jouw reparatie of storing. Ook als de garantieperiode is verlopen.

 4. Vakmanschap, oftewel het leveren van constante kwaliteit
  Wij werken uitsluitend met toonaangevende merken. Door onze jarenlange ervaring en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat om altijd de beste kwaliteit te leveren. Ontdek het zelf!