Doorgaan naar inhoud

Bosch EXCLUSIV

Bosch EXCLUSIV de hoogste kwaliteit 

Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparaten ontworpen met bijzondere extra's en aandacht voor design. De Bosch EXCLUSIV collectie is uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, zoals De Hagenpoort.

Opzoek naar duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit? De Bosch EXCLUSIV lijn bied extra functies en accessoires. Door vernieuwde innovatieve technieken en bewezen Duitse kwaliteit kies je voor betrouwbaarheid. Daarnaast kun je standaard rekenen op vakkundig advies en gespecialiseerde service.

Bosch EXCLUSIV lijn is kenmerkend door zijn design zoals de chromen accenten en hoogwaardige afwerking. Het maakt de Bosch EXCLUSIV lijn comfortabel in gebruik door bijvoorbeeld SoftClose deursluitingen op de EXCLUSIV koelkasten en geluidsisolatie op EXCLUSIV wasmachines en drogers. 

Bosch-EXCLUSIV

Bosch EXCLUSIV bij De Hagenpoort

☕️ Vakkundig advies

Bij De Hagenpoort staat altijd de deur open voor persoonlijk en professioneel advies over de Bosch EXCLUSIV producten. De Bosch EXCLUSIV zijn alleen verkrijgbaar bij een door Bosch gecertificeerde en vakkundige retailers. Wil je de beste keuze maken? Wij nemen de tijd om de mogelijkheden uit te leggen.

🔧 Persoonlijke service

Mede dankzij ons lokale karakter ben je bij ons verzekerd van een klantgerichte en persoonlijke benadering. Wanneer je een EXCLUSIV apparaat koopt bij De Hagenpoort, bieden wij professionele thuisbezorging en -installatie van onze producten aan in de gemeente Kampen en daar (vlak) buiten in overlegWe nemen je graag zorgen uit handen. 

🏆 Betrouwbare prestaties

De Hagenpoort werkt uitsluitend met toonaangevende merken zoals Bosch. Het nummer één merk van Europa in groothuishoudelijke apparaten komt met een EXCLUSIV lijn. Van de EXCLUSIV lijn kun je alles verwachten wat je van Bosch gewend bent, plus dat beetje extra. Huishoudelijke apparatuur die duurzaam en betrouwbare prestaties levert met bijzondere extra's en aandacht voor design.

Bosch EXCLUSIVBosch EXCLUSIV lijn

bosch EXCLUSIV wasmachine

EXCLUSIV wasmachines

Met de EXCLUSIV wasmachine van Bosch ben je verzekerd van kwaliteit. De EXCLUSIV lijn is standaard uitgerust met een levenslange garantie tegen waterschade.

Bosch EXCLUSIV Wasmachines > 

bosch EXCLUSIV wasdroger

EXCLUSIV drogers

De wasdrogers van Bosch bieden je slim comfort in de vorm van innovatieve extra's. Zoals de uniek ontworpen wolkorf die standaard is meegeleverd bij een EXCLUSIV droger. 

Bosch EXCLUSIV Drogers >  

Bosch-EXCLUSIV-koelkast-vriezer

EXCLUSIV koelkasten en vriezers

Maak optimaal gebruik maken van de ruimte in de EXCLUSIV koelkast door meegeleverde, verchroomde flessenrooster. De EXCLUSIV vriezers zijn eenvoudig te heropenen door de Air Channel System op de rvs deurgreep waardoor het vacuüm wordt opgeheven.

Bosch EXCLUSIV Koelkasten > 
Bosch EXCLUSIV Vriezers > 

Bosch EXCLUSIV vaatwasser

EXCLUSIV vaatwasser

Stralend schone vaat en perfecte droogresultaten. Dat kun je verwachten van Bosch vaatwassers. In de EXCLUSIV lijn vind je zowel vrijstaande als onderbouw modellen.

bosch EXCLUSIV bosch

EXCLUSIV Kookplaat

Of je nu graag kookt op inductie of gas, Bosch biedt alle mogelijkheden. De kookplaten van Bosch beschikken over tal van functies om koken nog persoonlijker te maken.  


Bosch EXCLUSIV inductiekookplaten >
Bosch EXCLUSIV gaskookplaten >

bosch EXCLUSIV oven

EXCLUSIV (combi-)ovens

Met talloze functies helpen onze ovens om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Ervaar het comfor van EXCLUSIV (combi-)ovens in een uitvoering die bij jouw keuken past.


Bosch EXCLUSIV bakovens >
Bosch EXCLUSIV (combi-)ovens met magnetron >  
Bosch EXCLUSIV fornuizen >