Doorgaan naar inhoud

Siemens extraKlasse

Bijzondere extra's en aandacht voor design met Siemens extraKlasse 

Met Siemens extraKlasse geniet je niet alleen van extra innovaties en een stijlvol design maar ben je ook gegarandeerd van vakkundig advies en service door de speciale selectie aan retailers. De Hagenpoort geeft je graag professioneel en persoonlijk advies over de Siemens extraKlasse collectie.

Uitgerust met exclusieve designelementen gaat de Siemens extraKlasse lijn net iets verder dan je gewend bent van Siemens. Het extraKlasse-assortiment kenmerkt zich door designelementen en innovatieve technologieën die zorgen voor meer gebruikersgemak. Om het allerbeste te kunnen bieden is Siemens extraKlasse alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers die door Siemens gecertificeerd zijn. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een kleinhuishoudelijk apparaat - je profiteert altijd van gespecialiseerde service. 

Siemens ExtraKlasseSiemens extraKlasse bij De Hagenpoort

☕️ Persoonlijk advies

Siemens extraKlasse werkt uitsluitend met geselecteerde retailers die vakkundige service kunnen bieden. Mede hierdoor ben je gegarandeerd van professioneel advies en installatie. De Hagenpoort neemt graag de tijd om alle opties door te nemen en vragen te beantwoorden. Zo krijg je betrouwbare service om de beste keuze te maken. 

🔧 Vakkundige service

Haal jij de nieuwste innovaties in huis met Siemens extraKlasse? De Hagenpoort bied de mogelijkheid tot vakkundige thuisbezorging en installatie van onze Siemens extraKlasse-assortiment in de gemeente Kampen en daar (vlak) buiten. Als extra service ben je in vele gevallen direct aangesloten bij een door Siemens erkende servicepartner. 

🏆 Betrouwbare prestaties

Bijzondere extra's en aandacht voor design. Siemens extraKlasse bied gegarandeerd kwalitatieve huishoudelijke apparaten. Maak het leven makkelijker maar ook stijlvoller. Enkel verkrijgbaar bij premium dealers. De extraKlasse apparaten van Siemens met slimme innovaties in trendsettende designs haal je in huis met de lokale service van De Hagenpoort.

 Siemens extraKlasseSiemens extraKlasse lijn

Wassen en drogen

Bekijk alle Siemens extraKlasse wasmachines en wasdrogers >

siemens extraKlasse

Siemen extraKlasse

Vaatwassen

Bekijk alle Siemens extraKlasse vaatwassers >

siemens extraKlassen vaatwassen

Koelen en vriezen

Bekijk alle Siemens extraKlasse koel-vriescombinaties >
Bekijk alle Siemens extraKlasse vriezers >

Siemens extraKlasse

Espresso volautomaten

Bekijk alle Siemens extraKlasse espresso volautomaten >

Siemens extraKlasse espresso volautomaten